Om oss.

Smak av hav er en gründerbedrift med base i Stavanger.

Ideen, som nå er utviklet til et konsept, startet tilbake i 2015 da restauranteieren Inge Eirik Skogland, så behovet for en serveringsløsning på skalldyr til helgekosen. Med tilgang på gode råvarer og faste gjester som forhåndsbestilte skalldyrkasser, var dette starten på eventyret.

Gjestene satte pris å komme til dekket bord, med visshet om at skalldyrmåltidet var sikret. Skalldyrkassene, som også inneholdt ferskt brød, smør, majones og sitron m.m, ble tilberedt og servert i restauranten.  Det ble raskt klart at gjestene også ønsket å bestille dette hjem, ferdig anrettet og klar til servering.

Derfor arbeider Smak av hav, med å tilby løsninger hvor vi samler leverandører og gir råvarer av høy kvalitet, lett tilgjengelig og enkelt å servere.

Vi har utviklet en pakke- og transportløsning som er bra for miljøet ved å utnytte ressurser som finnes lokalt og kutte ledd i oppkjøpskjeden. Vi åpner opp nettbutikken for forhåndsbestilling på mandager med utvalg etter tilgang på råvarer, og stenger onsdag ettermiddag eller ved utsolgt. Slik hindrer vi unødvendig transport og matsvinn. Vi jobber med lokale bedrifter til pakking, montering og transport av skalldyrkassen, som da er med på å sikre arbeid og lokal bærekraft.

Visjonen er å tilby skalldyrkasser og sjømat for å gi Smak av hav.

SMAK AV HAVET AS 

Esbjerggata 13
4026 STAVANGER

hallo@smakavhav.no

Tlf: 930 97 134

Org. nr. 921 986 084

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

Copyright: SMAK AV HAVET AS  - Org nummer: NO921 986 084 - Utvikler: TG Kompaniet